En blomstrande Entré

Det första man möts av när man når Huset är vår entré och en stor vacker rabatt och stenläggning. Med hjälp av Blomstertorget, Vreta grävtjänst, Jt´s, Vikingstad Åkeri och Soljord AB kunde vi 2021 färdigställa renoveringen av ytan som ramar in Husets framsida. Det som tidigare endast var en häck är nu en prunkande rabatt med blomster som möter våra familjer när de ska checka in hos oss.

Tack till alla samarbetspartners som möjliggjorde renoveringen!

 

 

Konferens för Sjukhusgrupper och Husvänner

Äntligen kan vi erbjuda ett nytt och modernt konferensrum för studiebesök och föredrag. Det finns även möjlighet för grupper på Universitetssjukhuset och samarbetspartners att boka vårt konferensrum, då ingår även en rundvandring på Huset och information om vår verksamhet.
Bokningen sker via telefon 013-4731301

Konferensrummer färdigställdes våren 2023. Den ljusa gröna väggfärgen inger verkligen ett lugn och en harmoni. Tusen tack till Nordsjö idé och Design för sponsring av all väggfärg. Tack även till Blomberg & Jonssons Måleri som snabbt och smidigt hjälpte oss att färdigställa rummet och tack till Kalmlin Media som hjälpte till med rådgivning och installation av all teknik.

 

 

Vardagsrum för hela familjen

2009 flyttade första familjen in på Ronald McDonald Hus i Linköping. Efter 12 år har flera tusen familjer bott på Huset och det var dags att börja se över våra vardagsrum. 2021 fick vi 100.00 Kr av Henrik Lundqvist Foundation, vilket gjorde det möjligt för oss att renovera vårt största vardagsrum på våningsplan 1. Med hjälp av MIO och Föreningen för Östergötlands barn kunde vi få hjälp med inredning och även ett akvarium.

Garnisonsvägen 11
582 30 Linköping
Tel: 013 – 473 13 01
rmh.linkoping@rmdbarnfond.se