Vi söker Husvärd/Husvärdinna

Husvärd/ Husvärdinna

Allmän visstidsanställning Ronald McDonald Hus i Linköping

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Ronald McDonald Hus i Linköping söker en Husvärdinna eller Husvärd, som kan arbeta helger och vikariera vid behov. Vi ser även att samma person kommer att sommarjobba hos oss under 2019.

Ronald McDonald Hus fungerar som ett ”hem hemifrån” för familjer, i samband med vård på Universitetssjukhuset i Linköping. Vi samarbetar främst med H.K.H. Kronprinsessan Victorias barn och ungdomssjukhus, där barn som behöver specialistvård i Linköping, får möjlighet att ha hela familjen boende nära vården.

Familjerna kommer framför allt från regionen men även hela Sverige. Huset drivs av insamlingsstiftelsen Ronald McDonald Hus vid Universitetssjukhuset i Linköping och är ett av fem Hus i Sverige. Våra Hus finns och fungerar till stor del, tack vare donationer, gåvor och insatser. Därför är samarbete med organisationer, företag och privatpersoner också en viktig del av vår verksamhet.

Vi söker en Husvärdinna/Husvärd på viss tid Vi behöver förstärka vår styrka av medarbetare som kan arbeta extra vid behov, helger och sommar 2019. Du kan vara universitetsstuderande, behöva ett extra arbete eller av annan anledning ha möjlighet till en anställning med flexibla timmar.

Arbetet går i första hand ut på att hålla ordning i Huset, plocka undan, städa, ta hand om tvätt men även bokning av rum samt in-och utcheckning av familjerna. Kontakt med Universitetssjukhuset och volontärer samt ta hand om konferenser och ev. studiebesök kan ingå i arbetet. Vi ser gärna att den som söker är flexibel, prestigelös, samarbetsvillig, kan ta egna initiativ och tycker att arbeta själv är OK. Att ha erfarenhet av arbete med barn, familjer, lokalvård och ett serviceinriktat yrke är ett plus. Din personlighet betyder mycket då man arbetar nära familjer som är i kris.

Arbetstiderna varierar men ligger mellan kl.7.30–20.00 för dagarbetande personal, både vardagar och helger. Arbetstiden varierar från dag till dag och kan förändras genom tid.

Maila ansökan, CV och personligt brev till katarina.hagfeldt-collin@rmdbarnfond.se

RMH_logo_horiz_RGB_Blk_Linkoping%5b1%5d (3).jpg