Julbord till alla barn och familjer

Igår bjöds alla barn och familjer, volontär och personal på ett fantastiskt julbord av kocken Fredrik Lindblom med vännerna Anders Gustavsson och  Niklas Hemmingsson från Sjögestad Motell.
Kvällen började med julpyssel tillsammans med Syskonstödjare Carina, därefter välkomnades alla gäster in i matsalen och köket där ett så fint och gott julbord hade dukats upp. Efter en stund fick vi besök av vårdhästen Hannibal och tomtemor, som delade ut julklappar till alla barnen.

Det var en mycket uppskattad kväll av alla de familjer som behöver bo nära sjukhuset under julen. Efter middagen satt många gäster kvar och samtalade med varandra, Det blev en mycket mysigt kväll!

Tack till Anders, Niklas och Fredrik som lagade och bjöd på den goda maten. Tack till Carina som ordnade med en fin pysselstund och tack till Louise och Hannibal som gav alla gäster en fin upplevelse med häst och tomte.